Καλωσορίσατε στην σύγχρονη, διαδραστική και εξειδικευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που ασχολείται αποκλειστικά με την επισιτιστική βιομηχανία!

 

Το TASTE AND HOSPITALITY ξεκίνησε το 2020 ως ένας οδηγός ενημέρωσης, παρουσίασης-προβολής, δικτύωσης και κατάρτισης για τους επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης, εφοδιαστικής αλυσίδας και φιλοξενίας. Με εξειδικευμένη θεματολογία όσον αφορά χώρους, τροφοδοσία, προμήθειες, εξοπλισμό και λειτουργικότητα (back office/front office) μέσα σε διάστημα 8 μηνών το TASTE AND HOSPITALITY αγκαλιάστηκε άμεσα από το αναγνωστικό κοινό. Συνοδοιπόροι στο όραμα μας και στρατηγικοί συνεργάτες, είναι πλέον ως υποστηρικτές το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Κύπρου, η ΠΑΣΥΔΙΞΕ και ο θεσμός ASI που αναδεικνύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους σομελιέρ σε Ευρώπη και Αφρική.  Η τοποθέτηση αρθρογραφίας τύπου αφιερωμάτων, διατροφολογίας και προτάσεις-συνταγών έφερε στην ομάδα του TASTE AND HOSPITALITY αναγνώστες-καταναλωτές που ήθελαν να μάθουν για τις σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας και να ενημερωθούν για νέες τεχνικές και μεθοδολογίες.

Τον Μάρτιο του 2020, το γαστρονομικό ταξίδι του TASTE AND HOSPITALITY και η αφήγηση από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση έγιναν το επικοινωνιακό εργαλείο των Κύπριων παραγωγών που έστελναν καθημερινά άρθρα προς φιλοξενία, τεκμηριώνοντας την άποψη ότι η Κυπριακή γαστρονομία θέλει τη δική της καθαρόαιμη φωνή. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, πάρθηκε η απόφαση δημιουργίας διαδικτυακού καταστήματος πώλησης-προϊόντων για την ενίσχυση των προμηθευτών, διανομέων και παραγωγών του τόπου. Ιδιαίτερη σημασία σύμφωνα με την στρατηγικής της ομάδας του TASTE AND HOSPITALITY είναι η επεξήγηση, ερμηνεία και περιγραφή κάθε προϊόντος πριν την πώληση του. Ως εκ τούτου το τμήμα δημοσιογραφίας της πλατφόρμας μας, ετοιμάζει άρθρα και αφιερώματα για κάθε προϊόν στοχεύοντας στην δημιουργία συνειδητοποιημένων καταναλωτών-γνώστες των προϊόντων που τοποθετούν στο καλάθι τους.

Παράλληλα με αυτό τον τρόπο, δίνουμε «φωνή» στα προϊόντα και στις εταιρείες που τα διαχειρίζονται για την βέλτιστη προώθηση τους και όχι απλά την τοποθέτηση τους στην αγορά.

Τον Νοέμβριο του 2020, το BASKET OF TASTE δέχτηκε με μεγάλη χαρά τις πρώτες του παραγγελίες στο τμήμα πώλησης ποτών του διαδικτυακού μας καταστήματος στο οποίο φιλοξενούνται ήδη 1200 ετικέτες από 11 διαφορετικούς συνεργάτες. Το BASKET OF TASTE αναλαμβάνει την τοποθέτηση του εκάστοτε προϊόντος, την προβολή του μέσα από αρθρογραφία, την φιλοξενία στο κατάστημα μας, την διεκπεραίωση πωλήσεων και την διανομή στον αγοραστή. Μέσα από το BASKET OF TASTE ο καταναλωτής ζει την εμπειρία της ποιοτικής επιλογής και αγοράς από την άνεση του χώρου του. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργασία με τις περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας της χώρας και θα εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα προϊόντα και επωνυμίες.

Με σεβασμό απέναντι στον ευρύτερο κλάδο της γαστρονομίας και τους λειτουργούς της,