Εφοδιαστική Αλυσίδα, Προιόντα

Το Bloom Gin αποκαλύπτει δύο νέες προσθήκες

Το Bloom Gin της Quintessential Brands ανακοίνωσε ότι θα κάνει δύο προσθήκες στη σειρά , καθώς η μάρκα επιδιώκει να επωφεληθεί από τη συνεχή αύξηση της δημοτικότητας των αρωματισμένων gins.

Σύμφωνα με το Bloom, το Passion Fruit & Vanilla Blossom Gin εμπνέεται από το κοκτέιλ Pornstar Martini, ενώ το Raspberry & Rose Gin εμπνέεται από το Raspberry Mojito.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα, ο παγκόσμιος διευθυντής του  Bloom Gin, Elaine Maher, δήλωσε: “Το Bloom Gin αγαπήθηκε για το ύφος, το στυλ και την ουσία του, και με την εισαγωγή των νέων Gins Fruit and Floral Fusion, τους δίνουμε την απαράμιλλη ομαλή γεύση του Bloom Gin, αλλά με ενσωματωμένα  δύο από τις πιο καυτές τάσεις κοκτέιλ .

“Δεδομένου ότι τα κοκτέιλ είναι πλέον μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες ποτών στα οινοπνευματώδη, είμαστε σίγουροι ότι οι νέες συντήξεις θα ευχαριστήσουν τους καταναλωτές, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες”.

Η Bloom κυκλοφόρησε στο παρελθόν άλλες εκδόσεις  φρουτοπαραγωγής των gins της, συμπεριλαμβανομένου του gin τσαγιού φράουλα, που συμπίπτει με το καλοκαίρι.

Και τα δύο gins θα είναι διαθέσιμα ανά φιάλη των 70cl στα καταστήματα Tesco και online στο Tesco.com και το Amazon από τον Μάιο.

[mc4wp_form id=”4426″]

[uam_ad id=”6161″]