Εφοδιαστική Αλυσίδα, Προιόντα

Η Diageo κυκλοφορεί τη νέα σειρά Smirnoff Seltzers

Η Diageo έχει προσθέσει μια νέα σειρά seltzers RTD στο χαρτοφυλάκιό της Smirnoff στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς στοχεύει να αξιοποιήσει τη ζήτηση των καταναλωτών για ποτά τύπου spritz.

Το Smirnoff Seltzers είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα Smirnoff No.21 Premium Vodka, ανθρακούχο νερό και φυσικές γεύσεις φρούτων.

Με 4,7% ABV, η σειρά είναι αρχικά διαθέσιμη σε δύο γεύσεις: Raspberry & Rhubarb και Orange & Grapefruit.

Κάθε δοχείο των 250 ml περιέχει 72 θερμίδες και σύμφωνα με τον Smirnoff, προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους αναζητούν μια ελαφρύτερη επιλογή θερμίδων από το κρασί και την μπύρα.

Με την τελευταία κυκλοφορία του, η Smirnoff στοχεύει να ακολουθήσει την αυξανόμενη τάση των hard seltzers στις ΗΠΑ, καθώς και να αξιοποιήσει την αναπτυσσόμενη κατηγορία των έτοιμων ποτών για κατανάλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Smirnoff Seltzer limited edition

Η Smirnoff προσφέρει ήδη μια σειρά από spiked seltzers στις ΗΠΑ, την οποία κυκλοφόρησε το 2017 και πρόσφατα πρόσθεσε μια νέα περιορισμένη έκδοση μηδενική ζάχαρη Red, White & Berry στο χαρτοφυλάκιο.

«Η Smirnoff έχει μια μακρά κληρονομιά καινοτομίας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη νέα γκάμα Seltzers στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η Sarah Shimmons, παγκόσμια διευθύντρια μάρκετινγκ της Smirnoff.

Συνέχισε: «Αφού είδε την τάση των hard seltzers να ανεβαίνει στις ΗΠΑ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους καταναλωτές δροσιστική γεύση Smirnoff Seltzers, με 72 θερμίδες ανά μερίδα 250ml. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακριβώς όπως ξεκινά το καλοκαίρι. “

Σύμφωνα με τη μάρκα της βότκας, η νέα σειρά seltzers σερβίρεται καλύτερα με απλή ψύξη από το ψυγείο ή σε ένα ποτήρι από πάγο.

[mc4wp_form id=”4426″]  

[uam_ad id=”8224″]