Εφοδιαστική Αλυσίδα, Τεχνολογία & Ασφάλεια

Η British Frozen Food Federation ξεκινά την πλατφόρμα υποστήριξης των μεταφορών

Η Βρετανική Ομοσπονδία Κατεψυγμένων Τροφίμων (BFFF) εγκαινίασε μια πλατφόρμα υποστήριξης των μεταφορών για να βοηθήσει τους παραγωγούς τροφίμων να ξεκινήσουν τις υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων.

Η νέα πλατφόρμα αντιστοιχεί σε αχρησιμοποίητα οχήματα με ελεγχόμενη θερμοκρασία, με κατασκευαστές τροφίμων που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων ή απλά να προμηθεύσουν προϊόντα στους λιανοπωλητές.

Λόγω της επικείμενης κατάστασης, τμήματα της βιομηχανίας πρέπει να θέσουν εκτός λειτουργείας οχήματα εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης, ενώ άλλα μέρη αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την αυξημένη ζήτηση.

Ως αποτέλεσμα, οι παραγωγοί τροφίμων που προμηθεύουν την εγχώρια αγορά έχουν μετατοπίσει την προσοχή τους στην παροχή τροφίμων απευθείας στους καταναλωτές.

Παρόλο που η νέα πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί κυρίως για να στηρίξει αυτούς τους παραγωγούς τροφίμων, έχει επίσης ως στόχο να βοηθήσει μικρούς φορείς εκμετάλλευσης στόλου, όπως οι μεταφορείς και οι μικρότερες επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, οι οποίες έχουν υποστεί πτώση των παραγγελιών.

Ο Richard Harrow, Διευθύνων Σύμβουλος της BFFF, δήλωσε: “Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βλέπουμε ορισμένα τμήματα της βιομηχανίας να βγάζουν οχήματα εκτός δρόμου καθώς βλέπουν τη μείωση της ζήτησης για προϊόντα. Ενώ άλλα μέρη της βιομηχανίας έχουν δει μεγαλύτερη ζήτηση .

“Αυτή είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει να διακινηθούν  περισσότερα τρόφιμα μέσω του συστήματος και να βοηθήσουν τις εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών να κάνουν χρήση των οχημάτων . Έτσι, αν έχετε οχήματα χωρίς φορτίο, παρακαλούμε να υποστηρίξετε αυτήν την πρωτοβουλία, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά στη ζήτηση στην αλυσίδα εφοδιασμού ».

[mc4wp_form id=”4426″]

[uam_ad id=”6161″]