Εφοδιαστική Αλυσίδα, Προιόντα

Η Absolut παρουσιάζει μια σειρά από σόδες και κοκτέιλ βότκας

Η Absolut που ανήκει στην Pernod Ricard εισήγαγε μια νέα σειρά κονσερβοποιημένες σόδες βότκα και κοκτέιλ φτιαγμένα με αυθεντική βότκα Absolut και φυσικές γεύσεις.

Η σειρά έτοιμων προς κατανάλωση ποτών μπορείτε να το απολαύσετε απευθείας από το κουτί ή να σερβιριστεί σε ποτήρι κοκτέιλ με γαρνιτούρα.

Το Absolut Vodka Sodas περιγράφεται ως ελαφρώς αφρώδες, σε τρεις γεύσεις: Lime & Cucumber, Grapefruit & Rosemary, and Raspberry & Lemongrass.

Με 5% ABV, οι σόδες περιέχουν 97 θερμίδες ανά μερίδα χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή υδατανθράκων

Το τρίο των Absolut Cocktails, εν τω μεταξύ, σκοπεύει να προσφέρει μια κορυφαία κλασική εμπειρία κοκτέιλ και να κυμαίνεται από 7-10% ABV.

Το Mango Mule εξισορροπεί το μάνγκο με τα εσπεριδοειδή και το τζίντζερ, ενώ το Berry Vodkarita διαθέτει τις φυσικές γεύσεις  φράουλας,  σμέουρων και εσπεριδοειδών, και το Grapefruit Paloma τις γεύσεις του γκρέιπφρουτ, του σερμπέτι και τροπικών φρούτων.

«Κατασκευασμένα με αυθεντική Absolut Vodka, η νέα σειρά έτοιμων για κατανάλωση σόδας βότκας και κοκτέιλ ικανοποιεί τη ζήτηση των καταναλωτών για ευκολία χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα», δήλωσε ο Regan Clarke, αντιπρόεδρος των επώνυμων εταιρειών σύνδεσης της Pernod Ricard USA.

Η διαθέση ξεκίνησε στις ΗΠΑ

[mc4wp_form id=”4426″]   

[uam_ad id=”8224″]