Εφοδιαστική Αλυσίδα, Προιόντα

Gin Mare : Κάτι περισσότερο από ένα συναίσθημα, μια θάλασσα ή διακοπές

Η κατανάλωση του Gin Mare θα σας μεταφέρει το ύφος του καλοκαιριού. Με τον αιώνιο γαλάζιο ουρανό, το χαρακτηριστικό άρωμα του δεντρολίβανου, του βασιλικού και του θυμαριού, το θαλασσινό αεράκι στο δέρμα σας …

Το Gin Mare φτιάχνεται χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές από τη Μεσόγειο, μέσω μιας λεπτής διαβροχής και ανεξάρτητης απόσταξης που εκφράζει όλα τα χαρακτηριστικά του καθενός βοτανικό στο τελικό προϊόν.

Κάθε μπουκάλι Gin Mare κατασκευάζεται στο αποστακτήριό , ένα παρεκκλήσι του 13ου αιώνα που βρίσκεται σε ένα αρχαίο ψαροχώρι μεταξύ της Κόστα Μπράβα και της Κόστα Ντοράδα.

Κάθε μπουκάλι Gin Mare είναι μοναδικό. Τα επίπεδα οξύτητας του συστατικού μας, η ελιά arbequina, αλλάζουν κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε απόσταξη είναι ένα μοναδικό γαστρονομικό έργο τέχνης.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω μιας λεπτής διαδικασίας διαβροχής, της ανεξάρτητης απόσταξης κάθε βοτανικού συστατικού και της απαράμιλλης εμπειρίας του κύριου τεχνίτη μας.

Το να γίνεις ειδικός σε τζιν είναι κάτι περισσότερο από το να το πίνεις. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα για να καταλάβετε το «πως» και το «γιατί» θα γίνετε πραγματικός ειδικός. Άρωμα, χρώμα, γεύση, αντιδράσεις, αισθήσεις … Υπάρχει λόγος για τα πάντα.

Θέλετε να μάθετε τι είναι; Στο Gin Mare δεν έχουνε τίποτα να κρύψουνε.

Γνωρίζουνε ότι εκτός από το να απολαύσετε , το Gin Mare αποτελεί επίσης μέρος του τρόπου ζωής σας.

Πληροφορίες για τις πιο τεχνικές πτυχές του Gin Mare, ώστε να το κάνετε δικό σας!

Το Gin Mare χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό, από η μυρωδιά του, τα αρωματικά βότανα και οι νότες εσπεριδοειδών.

Αν και συνήθως συνδέεται με το γαρίφαλο, αρωματικές ενώσεις όπως η ευγενόλη υπάρχουν επίσης σε άλλα συστατικά όπως ο φλοιός βασιλικού ή πορτοκαλιού.

Βοτανικά όπως το δεντρολίβανο, δίνουν στο Gin Mare ένα δασώδες άρωμα , το οποίο είναι ένα βασικό άρωμα που βρίσκεται επίσης στα μούρα αρκεύθου, το κύριο συστατικό για τα περισσότερα τζιν.

Τα μούρα αρκεύθου περιέχουν μια άλλη φυτική, αρωματική νότα γνωστή ως βήτα-μυρσένιο, η οποία υπάρχει επίσης στο βασιλικό και το θυμάρι. Ο ιταλικός γλυκός βασιλικός προσδίδει στο Gin Mare ορισμένα ανισικά, βαλσάμικα (σαν κανέλα) και καμφορά. Αυτές οι τρεις νότες υπάρχουν σε διάφορους βαθμούς σε όλες τις ποικιλίες βασιλικού.

Ενώ ο βασιλικός της Ταϊλάνδης περιέχει περισσότερα αρωματικά γλυκάνισου, ο αφρικανικός μπλε βασιλικός έχει περισσότερες μυρωδιές καμφοράς και ο βασιλικός κανέλας, όπως υποδηλώνει το όνομά του, έχει περισσότερες μυρωδιές κανέλας.

Η Μεσόγειος είναι κάτι περισσότερο από ένα συναίσθημα, μια θάλασσα ή διακοπές. Είναι ένας τρόπος να κοιτάς και να σκέφτεσαι, να επιλέγεις και να αισθάνεσαι. Ανοίξτε το μπουκάλι Gin Mare και απολαύστε τη στιγμή σας όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτή είναι η τέχνη της ζωής.

Προμηθευτείτε το Gin Mare στο Basket Of Taste στην ιστοσελίδα του Taste and Hospitality

[mc4wp_form id=”4426″] 

[uam_ad id=”8224″]